SHDP.AL

Lajme

0

Shoqata e Detektivëve Privatë SHDP është një organ profesional i formuar nga profesionistë që ushtrojnë aktivitetin e tyre në të gjitha fushat e investigimit privat. SHDP plotëson nevojën e një organizate kombëtare dhe rajonale, e cila siguron një pikë qëndrore për të gjithë investigatorët profesionistë.
lexome

9 February, 2016 |
SHDP - Shoqata e Detektiveve Private Kjo webfaqe u ndertua nga Saimir Kola .
Skip to toolbar