SHDP.AL

logo labjam

Agjencia Investigative LABJAM

Added by admin

0 reviews

Listed in AGJENT I FSHEHTË, AKSIDENTE RRUGORE, DHËNIE DËSHMIE - EKSPERTË, EKZAMINIM I CERTIFIKUAR I RASTEVE TË MASHTRIMIT & FALCIFIKIMIT TË LETRAVE, GJURMIM, GJURMIM GPS, INVESTIGIM I FIRMAVE/SHOQËRIVE TË BIZNESIT/KOORPORATAVE, INVESTIGIM I PËRGJITHSHËM, KONFISKIM, MARTESË & LIDHJE, MASHTRIME, MBROJTJE FIZIKE, MUNGESË AFATGJATË NË PUNË DHE PUNA E PAPAGUAR, SHËRBIM PËRMBARIMOR DHE RIMËKËMBJE BORXHI, SHËRBIME TË MJEKSISË LIGJORE, VEZHGIM, VJEDHJE & HUMBJE STOK, VJEDHJE NE AMBIENTET E BIZNESEVE

Follow:

Emri: Marin Hoxhaj

: LABJAM

Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


Agjensia Investigative “Labjam”, operon në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë dhe është e regjistruar pranë organeve tatimore me Nr.NIPT L61308007J.

Add Your Review

Please login to add your review.

SHDP - Shoqata e Detektiveve Private Kjo webfaqe u ndertua nga Saimir Kola .
Skip to toolbar