SHDP.AL

Logo-AGJENSIA-INVESTIGATIVE-SOS-

Agjensia Investigative S.O.S

Added by admin

0 reviews

Listed in AGJENT I FSHEHTË, AKSIDENTE RRUGORE, DHËNIE DËSHMIE - EKSPERTË, GJURMIM, INTERVISITIM HULUMTUES, INVESTIGIM I FIRMAVE/SHOQËRIVE TË BIZNESIT/KOORPORATAVE, KONFISKIM, MARTESË & LIDHJE, MASHTRIME, SHËRBIMI LIGJOR PRIVAT, VEZHGIM, VJEDHJE & HUMBJE STOK, VJEDHJE NE AMBIENTET E BIZNESEVE

  • Albania
  • +355685602121
Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


Lista Zyrtare e Sherbimeve

Investigim ne fushen e biznesit:

Vjedhje ne ambjentet e bizneseve; Vjedhje & humbje STOK; Sherbimi ligjor privat; Mashtrime; Mbeshtetje e burimeve njerzore; Vezhgim; Investigim I Firmave/Shoqerive tregtare/Korporatave; Investigim Kompjuterik; Mungese afatgjate ne pune dhe puna e pa paguar; Konsulence I Sigurise se Brenshme.

Investigim ne fushen Ligjore ( Civile dhe Penale ):

Mbrojtje Ligjore; Aksidentet Rrugore; Mbrojtje Penale; Intervistim Hulumtues; Kujdestaria e Femijes; Prova Divorci; Kriminalistike; Sherbime te mjeksise ligjore; Investigim I Pergjithshem; Vezhgim; Zjarrvenje te Qellimshme; Konsulence Ligjore/Kriminalistike.

Investigim ne fushen Personale:

Gjurmim; Zbulim Vendodhje; Investigim mbi njerzit e humbur; Mbrojtje fizike; Mbikqyrje Elektronike; Vezhgim I femijeve; Investigim Martesor & Lidhje; Sherbime te ndryshme Investigative; Konsulence Personale.

 

sosagency@outlook.com

Add Your Review

Please login to add your review.

SHDP - Shoqata e Detektiveve Private Kjo webfaqe u ndertua nga Saimir Kola .
Skip to toolbar