SHDP.AL

logo-stam-international

AGJENSIA “STAM INTERNATIONAL”

Added by admin

0 reviews

Listed in INVESTIGIM I FIRMAVE/SHOQËRIVE TË BIZNESIT/KOORPORATAVE, INVESTIGIM I PËRGJITHSHËM, INVESTIGIM KOMPJUTERIK, SHËRBIME TË NDRSYHME INVESTIGATIVE

Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


Qetësia juaj, mbi të gjitha.

Një ekip specialistësh për të zgjidhur shqetësimet tuaja. Nëse ka të bëjë me një problem personal ose profesional, STAM International mund t’ju ofrojë shërbime hetimore të përshtatura. Ne bashkëpunojmë duke mbeshtetur kompani nderkombetare, profesionistë dhe individ privatë – të cilëve u kushtojmë të njëjtin angazhim profesional në çdo fazë të ndërhyrjes – duke vlerësuar së bashku strategjinë e duhur. Grupi “STAM International” vë ne dispozicion një konsulent të specializuar për nevojat tuaja, i cili do të kujdeset për të gjitha fazat e procesit hetimor duke filluar nga caktimi i detyrës. Drejtorët e STAM vijnë nga departamentet e policisë italiane, duke ofruar zgjidhje inovative për tutelen dhe mbrojtjen e çdo prone, personi ose të drejte.

STAM INTERNATIONAL VEPRON NE HETIMET PRIVATE NE SEKTORIN E BUSINESSIT, NE SEKTORIN PRIVAT, PENAL, INFORMATIK DHE SHKENCOR.

 

Tirane

E-mail: info@staminternational.com

Rruga: Rr. I. Qemali 5, Tirana

Mob: +355699562691

Italy, Roma

E-mail: info@staminternational.com

Sede: Roma, Via Fiume, 32 Grottaferrata

Mob: +39069411187

Add Your Review

Please login to add your review.

SHDP - Shoqata e Detektiveve Private Kjo webfaqe u ndertua nga Saimir Kola .
Skip to toolbar