SHDP.AL

Instituti Shqiptar i Detektivit Privat

Added by ISHDP

0 reviews

Listed in AGJENT I FSHEHTË, AKSIDENTE RRUGORE, DHËNIE DËSHMIE - EKSPERTË, EKZAMINIM I CERTIFIKUAR I RASTEVE TË MASHTRIMIT & FALCIFIKIMIT TË LETRAVE, GJURMIM, GJURMIM GPS, INTERVISITIM HULUMTUES, INVESTIGIM I FIRMAVE/SHOQËRIVE TË BIZNESIT/KOORPORATAVE, INVESTIGIM I PËRGJITHSHËM, INVESTIGIM KOMPJUTERIK, KONFISKIM, MARTESË & LIDHJE, MASHTRIME, MBËSHTETJE E BURIMEVE NJERËZORE, MBROJTJE LIGJORE, MBROJTJE PENALE, SHËRBIM PËRMBARIMOR DHE RIMËKËMBJE BORXHI, SHËRBIME TË MJEKSISË LIGJORE, SHËRBIME TË NDRSYHME INVESTIGATIVE, SHËRBIMI LIGJOR PRIVAT, VEZHGIM, VJEDHJE & HUMBJE STOK, VJEDHJE NE AMBIENTET E BIZNESEVE, ZJARRVËNIE E QËLLIMSHME

Follow:

Emri: Ndue

: Pjetra

Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


Tags:

Instituti Shqiptar i Detektivit Privat I.SH.D.P është Instituti i parë i themeluar në Shqipëri që ofron mësimdhënie në programin 1-vjecar  “Detektiv Privat”. ISHDP shfrytëzon programe mësimdhënie bashkëkohore për çertifikimin e detektivëve privatë të ardhshëm, mbështetur në praktikat më të mira të Britanisë dhe Shteteve të Bashkuara.  Stafi i ISHDP përbëhet nga detektivë profesionistë, juristë, avokatë, oficerë të policisë gjyqësore, ish- punonjës policie etj, me përvojë disa-vjeçare, e të diplomuar  në Itali, Angli & SHBA. Të diplomuarit pranë  Institutit të Detektivit Privat kanë ndërmarrë iniciativën e hapjes dhe drejtimit të agjensive investigative private, si dhe janë anëtarë të Shoqatës së Detektivëve Privatë.
Ky Intitut i kushton rëndësi të veçantë respektimit dhe ruajtjes së standardeve të larta në mësimdhënie, si dhe trajnimit profesional të studentëve. Me zgjedhjen e Institutit të Detektivit Privat për shkollimin tuaj si Detektiv Privat, do të përvetësoni teknikat më bashkëkohore të investigimit privat dhe aftësitë e duhura për një karrierë të suksesshme. Suksesi juaj është i garantuar.

Add Your Review

Please login to add your review.

SHDP - Shoqata e Detektiveve Private Kjo webfaqe u ndertua nga Saimir Kola .
Skip to toolbar