SHDP.AL

Business Listings - SHËRBIME TË MJEKSISË LIGJORE

Default

logo%20albulena

Add your review, 0 reviews

Invistigatore Private Albulena Hoti

Listed in AKSIDENTE RRUGORE, GJURMIM, INVESTIGIM I PËRGJITHSHËM, INVESTIGIM KOMPJUTERIK, MASHTRIME, SHËRBIME TË MJEKSISË LIGJORE, VEZHGIM, VJEDHJE & HUMBJE STOK, VJEDHJE NE AMBIENTET E BIZNESEVE, ZJARRVËNIE E QËLLIMSHME

+38343796227

Description: Emer Mbiemer: Albulena Hoti Kontakt: +38343796227 e-mail: albulenahoti01@gmail.com Kosove – Malisheve Fushat e Mbulimit: Kriminalistike Investigim… Read more...

A.G%20LOGO

Add your review, 0 reviews

A.G Privatdetektiv Byrå

Listed in AKSIDENTE RRUGORE, DHËNIE DËSHMIE - EKSPERTË, EKZAMINIM I CERTIFIKUAR I RASTEVE TË MASHTRIMIT & FALCIFIKIMIT TË LETRAVE, GJURMIM, GJURMIM GPS, INTERVISITIM HULUMTUES, INVESTIGIM I FIRMAVE/SHOQËRIVE TË BIZNESIT/KOORPORATAVE, MARTESË & LIDHJE, MASHTRIME, MBËSHTETJE E BURIMEVE NJERËZORE, MBROJTJE FIZIKE, MBROJTJE LIGJORE, MBROJTJE PENALE, MUNGESË AFATGJATË NË PUNË DHE PUNA E PAPAGUAR, SHËRBIM PËRMBARIMOR DHE RIMËKËMBJE BORXHI, SHËRBIME TË MJEKSISË LIGJORE, SHËRBIME TË NDRSYHME INVESTIGATIVE, SHËRBIMI LIGJOR PRIVAT, VEZHGIM, VJEDHJE & HUMBJE STOK, VJEDHJE NE AMBIENTET E BIZNESEVE

info@agprivatdetektiv.se

Suedi

Description: Misioni i ynë, është që të ofrojmë informacione dhe fakte të besueshme për klientët, për… Read more...

Add your review, 0 reviews

Instituti Shqiptar i Detektivit Privat

Listed in AGJENT I FSHEHTË, AKSIDENTE RRUGORE, DHËNIE DËSHMIE - EKSPERTË, EKZAMINIM I CERTIFIKUAR I RASTEVE TË MASHTRIMIT & FALCIFIKIMIT TË LETRAVE, GJURMIM, GJURMIM GPS, INTERVISITIM HULUMTUES, INVESTIGIM I FIRMAVE/SHOQËRIVE TË BIZNESIT/KOORPORATAVE, INVESTIGIM I PËRGJITHSHËM, INVESTIGIM KOMPJUTERIK, KONFISKIM, MARTESË & LIDHJE, MASHTRIME, MBËSHTETJE E BURIMEVE NJERËZORE, MBROJTJE LIGJORE, MBROJTJE PENALE, SHËRBIM PËRMBARIMOR DHE RIMËKËMBJE BORXHI, SHËRBIME TË MJEKSISË LIGJORE, SHËRBIME TË NDRSYHME INVESTIGATIVE, SHËRBIMI LIGJOR PRIVAT, VEZHGIM, VJEDHJE & HUMBJE STOK, VJEDHJE NE AMBIENTET E BIZNESEVE, ZJARRVËNIE E QËLLIMSHME

+355 (0) 67 211 5555

Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit, Tirana, Albania

Description: Instituti Shqiptar i Detektivit Privat I.SH.D.P është Instituti i parë i themeluar në Shqipëri që… Read more...

logo labjam

Add your review, 0 reviews

Agjencia Investigative LABJAM

Listed in AGJENT I FSHEHTË, AKSIDENTE RRUGORE, DHËNIE DËSHMIE - EKSPERTË, EKZAMINIM I CERTIFIKUAR I RASTEVE TË MASHTRIMIT & FALCIFIKIMIT TË LETRAVE, GJURMIM, GJURMIM GPS, INVESTIGIM I FIRMAVE/SHOQËRIVE TË BIZNESIT/KOORPORATAVE, INVESTIGIM I PËRGJITHSHËM, KONFISKIM, MARTESË & LIDHJE, MASHTRIME, MBROJTJE FIZIKE, MUNGESË AFATGJATË NË PUNË DHE PUNA E PAPAGUAR, SHËRBIM PËRMBARIMOR DHE RIMËKËMBJE BORXHI, SHËRBIME TË MJEKSISË LIGJORE, VEZHGIM, VJEDHJE & HUMBJE STOK, VJEDHJE NE AMBIENTET E BIZNESEVE

+ 355 (0) 67 514 23 82

Rruga Pasho Hysa; Nr. 45/1; Tirane, Albania

Description: Agjensia Investigative “Labjam”, operon në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë dhe është e… Read more...

SHDP - Shoqata e Detektiveve Private Kjo webfaqe u ndertua nga Saimir Kola .
Skip to toolbar