SHDP.AL

Business Listings - SHËRBIME TË NDRSYHME INVESTIGATIVE

Default

IMG-20201025-WA0005 (1)

Add your review, 0 reviews

Detektiv Privat “HANNA”

Listed in AGJENT I FSHEHTË, DHËNIE DËSHMIE - EKSPERTË, GJURMIM, GJURMIM GPS, INTERVISITIM HULUMTUES, INVESTIGIM I FIRMAVE/SHOQËRIVE TË BIZNESIT/KOORPORATAVE, INVESTIGIM I PËRGJITHSHËM, MARTESË & LIDHJE, MASHTRIME, MUNGESË AFATGJATË NË PUNË DHE PUNA E PAPAGUAR, SHËRBIME TË NDRSYHME INVESTIGATIVE, VEZHGIM, VJEDHJE NE AMBIENTET E BIZNESEVE, ZJARRVËNIE E QËLLIMSHME

+355 68 488 9959

laprake; Tirane

Description: Qellimi yne eshte ofrimi i sherbimeve ne menyre korrekte dhe me prova te pakundershtueshme. Klienti… Read more...

A.G%20LOGO

Add your review, 0 reviews

A.G Privatdetektiv Byrå

Listed in AKSIDENTE RRUGORE, DHËNIE DËSHMIE - EKSPERTË, EKZAMINIM I CERTIFIKUAR I RASTEVE TË MASHTRIMIT & FALCIFIKIMIT TË LETRAVE, GJURMIM, GJURMIM GPS, INTERVISITIM HULUMTUES, INVESTIGIM I FIRMAVE/SHOQËRIVE TË BIZNESIT/KOORPORATAVE, MARTESË & LIDHJE, MASHTRIME, MBËSHTETJE E BURIMEVE NJERËZORE, MBROJTJE FIZIKE, MBROJTJE LIGJORE, MBROJTJE PENALE, MUNGESË AFATGJATË NË PUNË DHE PUNA E PAPAGUAR, SHËRBIM PËRMBARIMOR DHE RIMËKËMBJE BORXHI, SHËRBIME TË MJEKSISË LIGJORE, SHËRBIME TË NDRSYHME INVESTIGATIVE, SHËRBIMI LIGJOR PRIVAT, VEZHGIM, VJEDHJE & HUMBJE STOK, VJEDHJE NE AMBIENTET E BIZNESEVE

info@agprivatdetektiv.se

Suedi

Description: Misioni i ynë, është që të ofrojmë informacione dhe fakte të besueshme për klientët, për… Read more...

Add your review, 0 reviews

Agjensia Investigative A.S.S

Listed in AGJENT I FSHEHTË, AKSIDENTE RRUGORE, DHËNIE DËSHMIE - EKSPERTË, EKZAMINIM I CERTIFIKUAR I RASTEVE TË MASHTRIMIT & FALCIFIKIMIT TË LETRAVE, GJURMIM, GJURMIM GPS, INTERVISITIM HULUMTUES, INVESTIGIM I FIRMAVE/SHOQËRIVE TË BIZNESIT/KOORPORATAVE, INVESTIGIM I PËRGJITHSHËM, INVESTIGIM KOMPJUTERIK, KONFISKIM, MARTESË & LIDHJE, MASHTRIME, MBËSHTETJE E BURIMEVE NJERËZORE, MUNGESË AFATGJATË NË PUNË DHE PUNA E PAPAGUAR, SHËRBIME TË NDRSYHME INVESTIGATIVE, SHËRBIMI LIGJOR PRIVAT, VEZHGIM, VJEDHJE & HUMBJE STOK, VJEDHJE NE AMBIENTET E BIZNESEVE, ZJARRVËNIE E QËLLIMSHME

00355 (0) 66 12 5550

Rruga: Don Bosko; Tirane

Description: Read more...

Add your review, 0 reviews

Instituti Shqiptar i Detektivit Privat

Listed in AGJENT I FSHEHTË, AKSIDENTE RRUGORE, DHËNIE DËSHMIE - EKSPERTË, EKZAMINIM I CERTIFIKUAR I RASTEVE TË MASHTRIMIT & FALCIFIKIMIT TË LETRAVE, GJURMIM, GJURMIM GPS, INTERVISITIM HULUMTUES, INVESTIGIM I FIRMAVE/SHOQËRIVE TË BIZNESIT/KOORPORATAVE, INVESTIGIM I PËRGJITHSHËM, INVESTIGIM KOMPJUTERIK, KONFISKIM, MARTESË & LIDHJE, MASHTRIME, MBËSHTETJE E BURIMEVE NJERËZORE, MBROJTJE LIGJORE, MBROJTJE PENALE, SHËRBIM PËRMBARIMOR DHE RIMËKËMBJE BORXHI, SHËRBIME TË MJEKSISË LIGJORE, SHËRBIME TË NDRSYHME INVESTIGATIVE, SHËRBIMI LIGJOR PRIVAT, VEZHGIM, VJEDHJE & HUMBJE STOK, VJEDHJE NE AMBIENTET E BIZNESEVE, ZJARRVËNIE E QËLLIMSHME

+355 (0) 67 211 5555

Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit, Tirana, Albania

Description: Instituti Shqiptar i Detektivit Privat I.SH.D.P është Instituti i parë i themeluar në Shqipëri që… Read more...

SHDP - Shoqata e Detektiveve Private Kjo webfaqe u ndertua nga Saimir Kola .
Skip to toolbar