SHDP.AL

Business Listings - VEZHGIM

Default

logo labjam

Add your review, 0 reviews

Agjencia Investigative LABJAM

Listed in AGJENT I FSHEHTË, AKSIDENTE RRUGORE, DHËNIE DËSHMIE - EKSPERTË, EKZAMINIM I CERTIFIKUAR I RASTEVE TË MASHTRIMIT & FALCIFIKIMIT TË LETRAVE, GJURMIM, GJURMIM GPS, INVESTIGIM I FIRMAVE/SHOQËRIVE TË BIZNESIT/KOORPORATAVE, INVESTIGIM I PËRGJITHSHËM, KONFISKIM, MARTESË & LIDHJE, MASHTRIME, MBROJTJE FIZIKE, MUNGESË AFATGJATË NË PUNË DHE PUNA E PAPAGUAR, SHËRBIM PËRMBARIMOR DHE RIMËKËMBJE BORXHI, SHËRBIME TË MJEKSISË LIGJORE, VEZHGIM, VJEDHJE & HUMBJE STOK, VJEDHJE NE AMBIENTET E BIZNESEVE

+ 355 (0) 67 514 23 82

Rruga Pasho Hysa; Nr. 45/1; Tirane, Albania

Description: Agjensia Investigative “Labjam”, operon në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë dhe është e… Read more...

SHDP - Shoqata e Detektiveve Private Kjo webfaqe u ndertua nga Saimir Kola .
Skip to toolbar